Låsemontering

Døgnvagt – Hurtig udrykning (indenfor 30 minutter) – Billige priser

Priser: Montage af låse fra 1400kr

Ønsker du at få monteret nye låse i din bolig i København eller Nordsjælland? Så står EH Låseservice klar til at hjælpe dig! Vi har lang erfaring med at montere låse i mange forskellige slags bygninger. Vi kan montere alle slags låse, og vi anvender Ruko-produkter da vi har meget god erfaring med deres produkter.

Mange forsikringsselskaber kræver, at man har en forsikringsgodkendt lås, hvis man skulle være så uheldig at få indbrud i ens hjem. Har man ikke i forvejen forsikringsgodkendte låse, kan vi installere dette. Vi monterer blandt andet forsikringsgodkendte låse, så uanset hvad sørger vi for, at du får den bedste løsning. Vi kan også montere endnu en lås i dine døre, hvis du ønsker at have mere end én lås til at passe på hjemmet.

Har man en gammel lås, er den formentligt ikke så sikker, som mange nyere låse. I det tilfælde kan det være en god ide at få nye låse monteret. Er du i tvivl om, hvorvidt dine låse er sikre nok, kan EH Låseservice give dig et gratis sikkerhedstjek af din bolig.

RING: 27974623