Service og reparationer

Døgnvagt – Hurtig udrykning (indenfor 30 minutter) – Billige priser

Priser: Reparation af låse fra 495kr

Hos EH Låseservice er det ikke kun i akutte situationer vi kan tilbyde vores hjælp. Også hvis du skal have udført service og reparationer kan vi være behjælpelige med vores ekspertise og erfaring. Både hvis du bor i København og Nordsjælland kan vi hjælpe dig med service og reparationer af dine låse.

Vi servicerer og reparerer alle slags låse, så lige meget hvilke låsesystemer du har, kan du kontakte os. Vi kan også tilbyde service og reparation af dørpumper, samt mekaniske og elektroniske låse.

Er man så uheldig, at man oplever indbrud i ens hjem vil man i mange tilfælde være nødt til  at få repareret låsene. Det er ikke sikkert, at det er så alvorligt, at de helt skal skiftes ud, men meget ofte vil man dog være nødt til at få dem repareret. Også hvis man har en gammel lås kan man være interesseret i at få den serviceret på en måde, så den bliver mere sikker. Uanset hvilket stykke arbejde man skal have udført på sine låse kan man kontakte EH Låseservice, som har døgnservice og kan komme ud inden for en halv time.

RING: 27974623