Låsesmed i Ballerup

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Skriver du 2750 Ballerup, når du skal skrive afsender på en pakke der skal sendes med posten?

Så se med her engang. For selvom du har adresse i Ballerup, så kan det jo være, at du enten har været, eller desværre bliver, udsat for indbrud.

Når du har været udsat for indbrud, så har indbrudstyvene ofte brudt dine låse i huset op. Måske én er blevet ødelagt, eller måske er det flere låse, som er blevet ramt. Når dette sker, er det naturligvis vigtigt, dels for at undgå en lignende situation, dels for at du hurtigt kan føle dig tryg igen, at du med det samme får repareret de ødelagte låse. I det tilfælde, at du skal have hjælp til en sådan låsereparation, så skal du ringe til din låsesmed Ballerup, EH-låseservice.

Få repareret dine ødelagte låse af din låsesmed i Ballerup

Det er skræmmende, når man opdager, at der har været indbrud i ens hus. Det betyder, at en fremmed er trængt ind i ens allermest private rum, har snaget rundt, har rodet, har ledt og har desværre alt for ofte også fundet.

Når et indbrud er sket, er det derfor vigtigt at genoprette husets sikkerhed med det samme. Og det kan vi hos EH-låseservice som din låsesmed Ballerup hjælpe dig med. Vi tilbyder nemlig at reparere dine ødelagte låse med det samme.

Uanset hvilke låsesystemer, du har i din bolig, så kan vi hjælpe med at reparere disse. Det kan vi, fordi vi har masser af ekspertise inden for branchen. Vi har været i branchen i rigtig mange år og har derfor rigeligt med erfaring med alle slags låsesystemer. Desuden har vi sørget for, at vi altid har det rette låseudstyr, som kan bruges til den pågældende lås. For der skal jo forskelligt udstyr til de forskellige låse, så det har vi altså sørget for at have i vores besiddelse.

Vi hjælper med alt inden for låse – hurtigt og bekvemt

Du kan bestille EH-låseservice som din låsesmed i Ballerup til at komme og reparere dine ødelagte låse. Når vi kommer ud til din adresse, kan det dog være, at vi vurderer, at låsen er så ødelagt, at den ikke står til at ”redde”. I det tilfælde indgår vi i stedet i en dialog med dig, hvor vi tilbyder dig forskellige andre løsninger. Dette vil naturligvis indebære montering af en ny lås, men vi lytter til dine ønsker og udformer en plan herefter.

Vi tilbyder altid Ruko låsesystemer til vores kunder, fordi de er blandt de mest sikre låse, der samtidig er forsikringsgodkendte. Vi har mulighed for at forarbejde låsesystemerne på en måde, så de lige præcis kan opfylde dine ønsker og behov.

Det kan også være, at vi vurderer, at en reparation godt kan lade sig gøre. Måske kan det blot ikke svare sig. Dette vil eksempelvis være tilfældet, hvis dit hus er udstyret med ældre låse. Disse er for det første ikke altid forsikringsgodkendte. Dernæst er de ældre låse typisk heller ikke lige så sikre som de nyere. I et sådant tilfælde vil vi også anbefale dig nyere låse.

Låsesmed i Ballerup

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

3 + 4 =