Låsesmed i Brønshøj

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Skal vi hjælpe med oplukning af lås? Ring til din låsesmed Brønshøj

Lukker man sig ude af sin lejlighed, er det altid dårlig timing. Uanset om det er tidligt om morgenen eller i de sene nattetimer, så er det altid utroligt frustrerende, ikke at kunne komme ind i sit hjem. Det kan også være, at din nøgle er bortkommet eller at låsen driller, og du ikke kan låse din dør op. Eller hvem kender ikke til, at låse sig ude af sin bil? Den opgave klarer vi også. Uanset hvad problemet er, kan du stole på, at din låsesmed Brønshøj klarer opgaven, og tilmed kan være fremme og løse problemet indenfor 30 minutter. Ring til os på telefon 27 97 46 23 alle døgnets 24 timer. Vi har døgnvagt, så du kan altid få fat på os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvad koster en låsesmed Brønshøj?

Vi er din billige låsesmed Brønshøj, og tilbyder alt indenfor låseservice i hele København og Nordsjælland: Oplukning af låse fra 495 kr., omkodning af låse fra 600 kr. (prisen er inkl. 3 nøgler), biloplukning fra 495 kr., reparation af låse fra 495 kr. og montage af låse fra 1400 kr. Vi kommer også gerne ud og udfører et sikkerhedstjek af dine låse. Det er selvfølgelig gratis og 100 % uforpligtende. Vores låseservice tilbydes til både private og erhverv, og vi er stolte af at kunne sige, at vi aldrig har anset nogen opgave for at være hverken for lille eller for stor. Vi løser altid låseopgaverne til vores kunders fulde tilfredsstillelse. Det er vores garanti til dig fra din låsesmed Brønshøj.

Hvilken lås er den bedste? Hør hvad din låsesmed Brønshøj mener

Vi har mere end 15 års erfaring med låse og alt indenfor låseservice. Vi kender de fleste låsesystemer på markedet, og vil til enhver tid anbefale Ruko låsesystemer, som vi anser for at være det mest sikre system på markedet. Derfor vil vores tilbud altid inkludere et Ruko låsesystem. Med et Ruko låsesystem i din virksomhed, i privaten eller i sommerhuset, kan du føle dig tryg og sikret mod indbrud.

Gratis sikkerhedstjek udført af en erfaren låsesmed Brønshøj

Vi kan tilbyde et gratis sikkerhedstjek, hvor vi gennemgår alle dine låse og derefter giver en samlet vurdering af sikkerheden. Vi kommer med anbefalinger om, hvorvidt der er låse, som skal udskiftes, repareres eller om en omkodning af låsene et nok til at sikre huset eller virksomheden. Vi vil altid vurdere opgaven ud fra, at du som kunde skal ende med at få den mest sikre løsning, og nogle gange er det tilstrækkeligt, at omkode låsene eller reparere dem, fremfor den mere omkostningstunge løsning det er, at få udskiftet alle låse. Som låsesmed Brønshøj med mere end 15 års erfaring indenfor sikre låseløsninger, kan du trygt stole på, at vi finder den bedste og mest økonomiske løsning for dig. Ring og hør nærmere om alle vores låseydelser, og lad os ses til en vurdering af dine låse. Det kan være en økonomisk god beslutning at tage.

Låsesmed i Brønshøj

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

10 + 3 =