Låsesmed i Charlottenlund

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Har du haft indbrud og skal have låsen skiftet? Ring til din låsesmed Charlottenlund

Det er rigtig ærgerligt, at komme hjem og opdage, at der har været indbrud i ens hjem. Så har du måske brug for hurtigt at få monteret nye låse. Ring til EH Låseservice, din låsesmed Charlottenlund. Vi kommer ud til opgaven indenfor 30 minutter, og løser alle opgaver indenfor låseservice.

Vi har mere end 15 års erfaring på markedet og kender derfor til alle udfordringer omkring låse. Vi har billige priser og kører i hele København og Nordsjælland. Har du brug for en effektiv og pålidelig nøglesmed, så ring til din låsesmed Charlottenlund på telefon 27 97 46 23. Vi har døgnvagt, og derfor kan du altid få fat i os uanset hvornår på døgnet, at du har brug for os.

Hvad koster en låsesmed Charlottenlund? Her er priseksempler på vores ydelser

Når uheldet er ude, skal det gå stærkt med at få repareret låsen eller få den udskiftet. Og hvis prisen er tårnhøj, kan det være en rigtig frustrerende faktor oveni. Men hos os er priserne meget rimelige – se bare her: Reparation af låse fra 495 kr., montage af låse fra 1400 kr., bil oplukning fra 495 kr. og omkodning af låse fra 600 kr. Denne pris er inkl. 3 nøgler. Har du smækket dig ude eller tabt din nøgle, så laver vi oplukning af låse fra 495 kr. Og har du tabt din bilnøgle eller driller billåsen, så kan vi hjælpe dig til priser for bil oplukning fra 495 kr. Det skal ikke være priserne, der afholder dig fra at kontakte din låsesmed Charlottenlund. Ring til os og hør om vores ydelser.

Har du brug for vished om dine låses sikkerhed? Bestil et gratis sikkerhedstjek i dag

Det kan være svært som ikke-fagperson at vurdere, om dine låse er sikre og kan modstå et indbrud. Derfor kan det være en tryghed, at få lavet et gratis sikkerhedstjek. Vi udfører gratis sikkerhedstjek af låse, både for privatpersoner og virksomheder. Er uheldet ude og du har indbrud, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har sikkerhedsgodkendte låse, og hvis ikke, så er det ikke sikkert, at de vil gå ind og dække skaden. Derfor anbefaler vi, at der laves et gratis sikkerhedstjek af en låsesmed Charlottenlund. Vi går ind og ser alle dine låse igennem og kommer med en anbefaling om, hvorvidt låsene bør udskiftes eller om en reparation eller omkodning er tilstrækkeligt for at højne sikkerheden. Vi anbefaler altid den løsning, som resulterer i den højeste sikkerhed, og som er den mest økonomisk favorable løsning for dig som kunde. Er det ikke nødvendigt, at udskifte låsene, så anbefaler vi blot en reparation. Det sparer dig for en masse unødvendige udgifter. Få et gratis sikkerhedstjek hos din lokale låsesmed Charlottenlund, og du kan sove trygt om natten.

Skift dine låse ud til et Ruko nøglesystem – det betaler sig

Vi anbefaler Ruko låsesystem som det mest sikre og robuste nøglesystem på markedet. Vores mange års erfaring viser, at med et Ruko nøglesystem, er du sikret mod indbrud i mange år fremover. Ring til din låsesmed Charlottenlund og få en snak om muligheder med et Ruko nøglesystem.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

4 + 3 =