Låsesmed i Frederikssund

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Har du brug for en låsesmed Frederikssund? Vi klarer alt indenfor låseservice.

EH Låseservice kommer ikke kun ud, hvis du har smækket dig ude. Vi hjælper også, hvis din billås driller eller du har glemt dine bilnøgler og ikke kan finde ekstranøglen. En bil oplukning koster fra 495 kr. og vi kan være fremme indenfor 30 minutter. Du kan også være uheldig og få stjålet din bilnøgle eller den kan knække. Så hjælper din låsesmed Frederikssund dig.

Vi løser oplukning af bildør uden at ødelægge bildøren, og dermed behøver du heller ikke, at udskifte billåsen efterfølgende. Så en bil oplukning foretaget af din låsesmed Frederikssund er en billig løsning i en situation, som godt kunne være gået hen og blevet dyr. Ring til os alle døgnets 24 timer. Vi har billige priser, kører i hele København og Nordsjælland og kommer hurtigt ud til opgaven. Vi kan fanges på telefon 27 97 46 23. Husk, at vi har døgnvagt.

Montering af nye låse? Din låsesmed Frederikssund klarer opgaven til billige priser

Trænger dine låse til en udskiftning? Vi monterer låse fra 1400 kr. Vi kan montere låse i alle slags døre og porte, og bruger altid Ruko låsesystem, som er kendt for sin robusthed og ikke mindst sikkerhed. Med et låsesystem fra Ruko, kan du være sikker på, at du får den højeste sikkerhed for låse. Som låsesmed Frederikssund anbefaler vi altid Ruko låse. Det gør vi ud fra vores lange erfaring på mere end 15 år i branchen, hvor Ruko altid har stået for kvalitet og sikkerhed. Ring og lad os få en snak om de forskellige muligheder, som et Ruko låsesystem giver.

Hvad koster en låsesmed Frederikssund? Det er billigere end du måske tror!

Vi kan med garanti sige, at vores priser indenfor låseservice er meget rimelige. Bare se priseksemplerne her: Omkodning af låse fra 495 kr., biloplukning fra 495 kr., reparation af låse fra 495 kr, oplukning af låse fra 495 kr. og montage af låse fra 1400 kr. Har du brug for en nøglesmed med en mangeårig erfaring og kendskab til alt indenfor låseservice, så går du ikke galt i byen med EH Låseservice. Ring og lad os tage en snak om mulighederne.

Er dine låse godkendt af forsikringen? Spørg din låsesmed Frederikssund til råds

Som din låsesmed Frederikssund tilbyder vi alle vores kunder, private som virksomheder, et gratis sikkerhedstjek, hvor vi kommer ud og laver en vurdering af jeres låse og ser på, om de er sikre nok. Vi laver et forslag til, hvordan sikkerheden eventuelt kan højnes. Er du uheldig og har indbrud, så kræver mange forsikringsselskaber, at du har forsikringsgodkendte låse. Derfor er det en utrolig god investering, at få udskiftet sine låse til låse, som er godkendt af forsikringen. Så skal du ikke bekymre dig om, om din forsikring dækker, hvis uheldet er ude. Vi laver skræddersyede løsninger og anbefaler altid kun den løsning, som er nødvendig for at sikkerheden er på plads. Det vil sige, at vi anbefaler kun, at du udskifter alle dine låse, hvis det er strengt nødvendigt. Ellers vil vi blot anbefale en reparation at låse. På den måde, kan du være helt sikker på, at du altid får den mest økonomiske løsning.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

9 + 8 =