Låsesmed i Greve

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Hurtig låsesmed i Greve

Du ved aldrig, hvornår du får brug for en låsesmed. Heller ikke hvornår på døgnet. Det har vi indrettet vores service efter og kan derfor rykke ud til dig i de tidligste morgentimer, midt på dagen, eller når alle andre i Greve sover. Du behøver derfor ikke have dårlig samvittighed eller forsøge at finde alternative løsninger, selvom du har låst dig ude eller mistet dine nøgler på et skævt tidspunkt af døgnet.

Vi sidder klar ved telefonen og rykker ud lige efter, du har kontaktet os. Selvom det måske lyder en anelse for godt til at være sandt, så kan vi garantere at være på din adresse inden for en halv time, fordi vi udelukkende operer i København og omegn.

Skift din gamle lås ud med en forsikringsgodkendt lås

Vi hjælper ikke kun i akutte tilfælde. Har du overtaget en lejlighed eller anden type af bolig i Greve, som har en gammel lås, der ikke er forsikringsgodkendt, er dette også noget, vi som låsesmed hjælper med. Til det benytter vi RUKO-produkter, da de er blandt de bedste på markedet.

Når du skifter den gamle lås ud med en ny, sikrer du også i højere grad din bolig mod indbrud, fordi det bliver sværere at lirke den op. Skulle det ske, at tyve på et tidspunkt får adgang til din bolig, er du også bedre stillet i forhold til dit forsikringsselskab.

Vi giver dig gerne et gratis sikkerhedstjek, hvis du gerne vil tjekke sikkerheden på dine låse. Det er en fast del af vores service.

Vi ved godt, at du som udgangspunkt ikke håber på at få brug for hjælp fra en låsesmed i Greve. Men, er du kommet i den situation, at du af den ene eller anden årsag mangler en låsesmed til enten at give dig adgang til din bolig eller montere en ny lås, er vi klar til at hjælpe – og faktisk allerede inden for en halv time.

Vi bestræber os på at være på din adresse i Greve så hurtigt som muligt, da vi godt ved, at du tilkalder os, fordi du står i en ærgerlig og uventet situation. Vi er en meget fleksibel låsesmed og låser din lås op eller skifter den ud med et smil, så du kan være ganske tryg og komme godt videre med din dag.

Få hjælp til billåsen, hvis uheldet er ude

Det er ikke sjovt ikke at kunne få adgang til ens hjem. Men, hvis du står og skal bruge bilen, men har mistet eller knækket dine nøgler, er det lige så ærgerlig en situation. Som låsesmed kan vi gøre situationen lidt mindre ærgerlig, da vi ved brug af en særlig teknik kan åbne din bildør på ganske få minutter uden hverken at ødelægge låse eller bildøren – og det er naturligvis på alle tider af døgnet, vi hjælper dig.

Billig låsesmed i Greve med alt i låseservice

Vil du helst gerne finde en billig låsesmed i Greve, men uden det går udover kvaliteten af arbejdet? Med EH-låseservice er det netop, hvad du kan få. Vores priser er blandt de billigste i Greve, men du får fortsat meget for pengene, da vi er certificerede og uddannede samt kun benytter de bedste produkter.

Der er ingen grund til at betale for meget for en låsesmed i Greve. Priserne kan du se øverst oppe på siden, men vil du gerne vide den konkrete pris, er du velkommen til at ringe til os eller sende en mail med det samme. Så finder vi hurtigt ud af, hvad det koster at omlægge, montere eller oplåse din lås.

Låsesmed i Greve

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

4 + 11 =