Låsesmed i Herlev

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Din autoriserede låsesmed i Herlev. Høj kvalitet, lave priser og akut døgnvagt.

Trænger dine låse til en omkodning eller udskiftning?

Er du flyttet i ny bolig eller har du fået nye kontorlokaler, kan det være fornuftigt, at få alle låsene omkodet. Så er du sikker på, at andre, der eventuelt har en nøgle til bygningen, ikke kan låse sig ind længere. Det giver en tryghed at starte et nyt sted, velvidende, at ingen andre har nøgler til ens bolig eller kontor. EH Låseservice er din låsesmed Herlev, og vi har mere end 15 års erfaring indenfor låsebranchen.

Akut låseservice i Herlev

Vi tilbyder alt indenfor låseservice til billige priser, og vi ankommer altid til din adresse indenfor kort tid og max. 30 minutter. Det er fordi vi ved, at står du og har låst dig selv ude fra din bolig eller dit kontor, så skal det helst gå hurtigt med at kunne komme ind igen. Du kan stole på os som låsesmed Herlev. Vi tilbyder oplukning af låse fra 495 kr. Og er det din bil, som du har smækket dig ude af, er prisen den samme, nemlig 495 kr. for oplukning af bil. Ring til os – vi står klar til at hjælpe dig 24-7.

En professionel låsesmed Herlev til fornuftige priser

Hvad koster en låsesmed? Vi mener selv, at vi har nogle meget attraktive og konkurrencedygtige priser. Se bare her: Vi udfører oplukning af låse fra 495 kr. Det samme gælder for biloplukning 495 klr. Skal du have dine låse omkodet, kommer vi gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven, og vi ser altid på, hvad der bedst kan betale sig for dig, samtidig med, at det giver dig den sikreste løsning: En total udskiftning af låse, eller en omkodning af låse. En omkodning af låse er oftest en billigere løsning, og vi omkoder låse fra 600 kr. Med i prisen er 3 stk. nøgler. Skal dine låse repareres, tilbyder vi reparation af låse fra 495 kr. Og har du nye døre, som skal have låse monteret, starter vores priser for montage af låse på 1400 kr. Ring til din lokale låsesmed Herlev, og lad os tale om dit behov. Vi garanterer, at vi finder den sikreste og mest økonomiske løsning til dig. Vi træffes døgnet rundt på telefon 27 97 46 23. Du er selvfølgelig også velkommen til at sende dit spørgsmål på info@eh-laasesmed.dk.

Hvorfor vælge EH Låseservice til din låsesmed Herlev?

Vi står 100 % inde for, at vi kan løse din opgave hurtigt, billigt og effektivt. Vi har mange års erfaring indenfor alle typer låseopgaver, og ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi ser først og fremmest på din sikkerhed når vi gennemgår dine låse. Og hvis vi mener, at det er nok at omkode låsene, vil vi anbefale det. Det er tilmed en billigere løsning, end at få udskiftet alle sine låse. Hvis din bolig har været udsat for indbrud, kan det blive nødvendigt, at låsene skal repareres. Også denne opgave klarer din låsesmed Herlev uden problemer. Vi har døgnvagt og kan altid rykke ud og servicere dig, uanset hvilket låsebehov du har, og uanset hvilket tidspunkt på døgnet det opstår.

Låsesmed i Herlev

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

12 + 13 =