Låsesmed i Hillerød

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Låsesmed i Hillerød med høj faglighed og fokus på kvalitet

Låsen giver adgang til dit hjem. Derfor skal den også være sikker, så det kun er dig og dine nøgler, der kan låse den op. Ved at benytte os som din låsesmed i Hillerød, kan du være sikker på at få monteret en lås i bedste kvalitet eller få omkodet låsen sikkert.

Vi benytter os af produkter fra RUKO og har kun låsesmede ansat, der er certificerede og har en god portion erfaring på området. Når vi derfor har udført arbejdet med din lås, kan du være sikker på, at du efterfølgende kan låse den sikkert efter dig.

Dog går vi også meget højt op i, at du bliver mødt med et smil, professionalisme og overskud, så du føler dig tryg, fra du har kontaktet os, til vi kører fra din bolig i Hillerød igen.

Det er vigtigt for os at nævne, at det på alle måder er bedst at tilkalde en låsesmed, hvis uheldet er ude, og du ikke kan få adgang til din bolig i Hillerød. Hvis du selv forsøger dig med at dirke låsen op eller på andre måder at få døren op, kan det blive en dyrere fornøjelse for dig på grund af skader på låsen, døren og karmen.

Det er der ingen grund til med vores billige priser på låsesmed i Hillerød. Tilkald os derfor gerne med det samme. Så sørger vi for at være hos dig inden for ganske kort og at låse dig ind på ganske få minutter.

Få udført et sikkerhedstjek i dit hjem eller virksomhed i Hillerød

Er du ikke sikker på, om låsene er sikre nok i dit hjem? Eller vil du gerne have gennemgået alle låsene i virksomheden? Hos EH-låseservice hjælper vi både private og erhverv med at sikre, at sikkerheden er i top. Det er en ganske gratis service, vi tilbyder som låsesmed.

Finder vi frem til, at sikkerheden og låsene kan optimeres, udskifter eller monterer vi låse, hvis du ønsker det. Det er særligt en god ide at gøre ved ældre boliger, hvor låsen ikke har været skiftet i mange år og hos virksomheder, der gerne vil være sikre på, at sikkerheden er helt i top.

Er der brug for det, tilbyder vi også at montere sikringsgitre eller videoovervågning. Men, det er alt sammen noget, vi tager en dialog om med dig, så vi kan finde den bedste løsning.

Har du nogensinde stået i en situation, hvor du har behov for en låsesmed i Hillerød? Måske har du ikke haft behovet endnu. Det kan dog indtræde engang ude i fremtiden. Det er derfor altid rart at vide, hvilke muligheder du som borger har, når du måske engang får brug for at benytte dig af låseservice af den ene eller anden slags.

For det kunne eventuelt være rart at have kodet en låsesmed i Hillerøds nummer ind på iPhonen til nødstilfælde. Men hvornår kan du egentligt få brug for en låsesmed, og hvilken låsesmed skal du vælge?

Uheld sker, men låsesmeden kan hjælpe dig

Hvis du en dag ender i den uheldige ”suppedas”, at du har låst dig selv ude af boligen og har været tilstrækkelig grundig med at lukke alle vinduer, så har du garanteret givet en ekstra nøgle til naboen, din søster eller en helt tredje. Derfor er problemet umiddelbart simpelt at løse. Men hvad gør du, når naboen, søsteren eller den helt tredje person slet ikke er til at komme i kontakt med? Så kan det være ret så problematisk, når du har glemt bilnøglen i entréen, og du skal til møde andetsteds om blot kort tid.

Det er lige præcis i en situation som denne, at du kan få brug for en låsesmed i Hillerød. For vi kan ikke altid gardere os imod alle de uheld og situationer, som eventuelt kan tænkes at indtræde. Derfor er det rart at vide, at der er et sikkerhedsnet. Nogle du kan ringe til, når ”komfuret brænder”.

Vælg EH-låseservice som din låsesmed i Hillerød

Hvis du ender i den oven for nævnte ”suppedas” en skønne dag, hvor du har brug for låseservice, så er det selvfølgelig skønt at vide, at hjælpen er nær. Blandt andre gode grunde skal du derfor vælge EH-låseservice som din låsesmed i Hillerød. For EH-låseservice står nemlig inde for at levere lynhurtig låseservice.

Vi, EH-låseservice, udfører låsearbejde primært i København og Nordsjælland. Derfor er Hillerød naturligvis også omfattet af dette afgrænsede geografiske område. Denne afgrænsning er bedømt ud fra, at vi skal kunne være på enhver given adresse i området i løbet af blot 30 min.

Den hurtige service betyder, at vi står klar i de akutte situationer. Vi er som sagt ikke altid selv herre over tingenes gang og kan ikke gardere os imod alle tænkelige udfald/scenarier. Gør det derfor nemt for dig selv ved at kode EH-låseservices nummer ind på din telefon – om ikke andet så blot for en sikkerheds skyld.

Hjælp til det, som du har brug for

Det er end ikke sikkert, at du nogensinde står i en akut situation, hvor behøver hjælp af en låsesmed. Hvorom alt er, så sker der dog engang imellem indbrud eller lignende. Og nogle gange bryder indbrudstyvene låsene op, hvorefter låsene går i stykker.

Hvis du har været udsat for indbrud, og dine låse er blevet ødelagt, så kan låsesmeden hjælpe dig med at montere nye låse. De nye låsesystemer tilpasses dine og din families ønsker.

Låsesmed i Hillerød

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

10 + 3 =