Låsesmed i Holte

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Har du brug for hjælp med dine låse? Ring til din låsesmed Holte

Er uheldet ude og har du smækket dig ude af din bolig eller bil, vil du sikkert gerne have hurtig hjælp til billige priser. Så ring til os. Vi er låsesmed Holte med mange års erfaring. Vi rykker ud til din adresse indenfor 30 minutter, og løser alle opgaver indenfor låseservice.

Vi hjælper både private og virksomheder, og anser ingen opgave for at være for stor. Derfor kan du altid regne med hjælp når du ringer til EH Låseservice. Vi kører i hele København og Nordsjælland, og sidder klar ved telefonerne døgnet rundt. Så uanset hvilket tidspunkt på døgnet uheldet sker, så kan vi garantere, at vi kan hjælpe. Ring på 27 97 46 23 og lad os lave en aftale.

Skal vi lave et gratis sikkerhedstjek af dine låse? Ring til din låsesmed Holte og Gl. Holte

Er du i tvivl om, hvorvidt dine låse er sikre nok til at kunne modstå et indbrud, så kommer vi gerne og laver et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Vi gennemgår alle låse i dit hus, lejlighed, sommerhus eller virksomhed. Når vi har været det hele igennem, kan vi lave en vurdering af sikkerheden. Nogle gange er det tilstrækkeligt, at reparere låsene (priser på reparation af låse starter fra 495 kr.), og andre gange kræver det en udskiftning af låse (fra 1400 kr). Med det gratis sikkerhedstjek får du en vished om, hvorvidt dit hjem eller virksomhed er sikkert, eller om der kræves få eller flere udskiftninger eller reparationer af dine låse. Ring og hør nærmere om vores gratis sikkerhedstjek og lad os aftale et tidspunkt, hvor vi kan komme ud og lave en vurdering. Stol trygt på din låsesmed Holte.

Som låsesmed Holte med mange års erfaring, kender vi alt til låse

Der finder forskellige låsesystemer, som alle har et forskelligt niveau af sikkerhed. Vores erfaring gennem de sidste mere end 15 år som låsesmed Holte, har vist, at Ruko låsesystemer er gode og holdbare, og derfor vil vi til enhver tid anbefale vores kunder, at bruge Ruko låseprodukter. Vi har mange forskellige låsesystemer og kan selvfølgelig også lave en skræddersyet løsning, som fuldt ud opfylder dit behov til låse. Kontakt din låsesmed Holte, EH Låseservice, og hør mere om Ruko låsesystemer. Vi finder den mest optimale løsning til dit hjem eller din virksomhed.

Din låsesmed Holte hjælper også med en bildør, der driller

Vidste du, at vi som låsesmed også rykker ud, hvis du ikke kan låse din bildør op? Vores låseservice dækker alle opgaver indenfor låse: montering af låse, oplukning af lås, oplukning af bil (fra 495 kr.), udskiftning af låse og reparation af låse. Vi anser ingen opgave for at være hverken for stor eller for lille, og rykker altid ud og løser opgaven indenfor 30 minutter. Du kan trygt stole på, at din låsesmed Holte, kan løse opgaven, uanset hvad vi kommer ud til. Og husk, at vi har døgnvagt, så du kan få fat i os døgnet rundt.

Låsesmed i Holte

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

15 + 8 =