Låsesmed i Lyngby

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Få repareret låsen ved indbrud af en låsesmed i Lyngby

Er du kommet hjem til en lås, der er blevet brudt op? Indbrud er aldrig behageligt og giver en følelse af utryghed. Den utryghed kan vi gøre noget ved med det samme ved at komme ud og reparere din lås.

Du behøver ikke tænke over, hvad klokken er, da vi kommer ud til dig straks, uanset hvornår på døgnet, der er tale om. Når vi ankommer, finder vi med det samme ud af, om det er nok at reparere låsen, eller om der skal en ny til.

Ønsker du samtidig med reparationen, at vi omlægger den, så du føler dig mere tryg ved at låse døren, er det også noget, vi gerne gør for dig.

Vi kører først igen, når vi ved, at låsen er helt sikker, og du kan lukke den trygt bag dig.

Låsesmed i Lyngby med billige priser

Et besøg af en låsesmed i Lyngby behøver ikke koste en bondegård. Sådan er det i hvert fald ikke, hvis du benytter dig af EH-låseservice. Som du kan se øverst oppe, starter vores priser lavt. Vi går meget op i at have gennemsigtige priser, og at de både er fair og fornuftige, så du også har lyst til at ringe en anden gang, når uheldet er ude.

Vi er blandt de billigste låsesmede i Lyngby. Du behøver derfor ikke være nervøs eller gå i gang med selv at prøve at dirke låsen op. Det vil i mange tilfælde også ende med en dyrere regning til dig, fordi du risikerer at ødelægge både lås og dør.

Vil du gerne vide, hvad prisen helt nøjagtigt bliver på montering af en ny lås, reparation eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte os med det samme.

En gang imellem kan man få brug for en låsesmed i Lyngby. I den forbindelse giver det mening at vælge en låsesmed, der er fleksibel, tilpasser sig dine behov og er klar til at hjælpe i enhver situation. Af disse grunde kan du med fordel vælge EH-låseservice som din låsesmed Lyngby.

EH-låseservice kan alt inden for låseservice. Dette gælder, hvad enten du har brug for nye låse til hoveddøren derhjemme eller en evt. ekstra lås. Det gælder ligeledes, når du har lukket dig selv ude af lejligheden eller bilen.

Du ringer, vi kommer

EH-låseservice opererer primært i Københavnsområdet, herunder naturligvis også i Lyngby. Området er afgrænset således, at vi kan garantere at være på din adresse i løbet af en halv time efter, at du har kontaktet os. Du tænker måske, at denne lynhurtige service kun gælder fra mandag til fredag fra kl. 8-16. Men dette er slet ikke tilfældet. Man kan nemlig ikke vide, hvornår uheldet er ude. Af selvsamme grund kan du kontakte os, hvornår det skal være. Dette gælder både, når kalenderen siger søndag kl. 19 eller fredag nat kl. 1.

De bedste produkter til dig

Vi benytter altid de bedste produkter på markedet. Derfor kan du trygt stole på, at når vi eksempelvis skal montere nye låse på hoveddøren, så får du markedets bedste låsesystemer. I den forbindelse har vi faktisk valgt at benytte de såkaldte Ruko låsesystemer. Det har vi, fordi de er blandt de bedste på markedet. Samtidig har vi enorm god erfaring med denne type af låsesystemer. Og vi tilbyder kun noget til dig som kunde, som vi ved, der virker.

Din låsesmed i Lyngby kan både hjælpe private og erhvervsdrivende

Du er ikke afskåret fra at benytte EH-låseservice som din låsesmed i Lyngby blot fordi du er erhvervsdrivende. Nej, vi tilbyder nemlig alt inden for vores låseservice til både private personer samt til erhverv. Er du eksempelvis sikkerhedsansvarlig, leder e.l., så kan det være, at du ønsker at få tjekket, om sikkerheden på arbejdspladsen er i orden. I den forbindelse kan vi hos EH-låseservice igen benyttes.

Vi tilbyder nemlig en gylden mulighed for at få tjekket firmaets sikkerhed. Du kan bestille et sådant sikkerhedstjek ved at kontakte os enten pr. telefon eller mail. Så aftaler vi det tidspunkt, der passer dig og dit firma bedst. På det aftalte tidspunkt kommer nogle af vores fagprofessionelle således ud i dit firma. Her tjekker låsesmeden Lyngby både døre, vinduer mm. Efter en grundig gennemgang af hele arbejdspladsen bliver der taget stilling til, hvorvidt jeres sikkerhed bør optimeres. Det kan f.eks. indebære montering af nyere og dermed mere sikre låse. Det kan også være montering af nogle ekstra låse på de mest ”udsatte” steder.

Sammen med dig vil vores fagprofessionelle diskutere mulighederne for at få sikkerheden optimeret. Og herefter giver vi dig naturligvis også et tilbud på en sådan sikkerhedsoptimering. Selve sikkerhedstjekket udfører vi gratis. Desuden er du aldrig forpligtet til at følge vores anvisninger, men så har du i det mindste fået dig et overblik over firmaets sikkerhed.

Hvorfor vælge os som din låsesmed?

En lås skal gerne give tryghed. Det er udgangspunktet for vores arbejde og den service, vi yder for dig og andre som låsesmed i Lyngby. Vi går derfor højt op i at bruge de bedste produkter, at være opdateret på de nyeste og mest sikre systemer samt at være fleksible, så du kan få ordnet låsen så snart, du har brug for det.

Vi har fokus på dig som kunde og sørger derfor også for at sikre, at låsen virker og du er tryg, inden vi kører. Mindre synes vi ikke, kan gøre det som din låsesmed i Lyngby.

Låsesmed i Lyngby

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

2 + 2 =