Låsesmed på Nørrebro

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Autoriseret låsesmed på Nørrebro med akut døgnvagt og billige priser

Det er en tillidssag at tilkalde en låsesmed til din bolig eller bil på Nørrebro. Men, du kan være ganske tryg ved at benytte dig af EH-låseservice, da vi er smilende og imødekommende, uanset hvornår på døgnet, du har brug for hjælp. Vi er naturligvis også certificerede og er fuldstændigt up to date omkring branchen og de nyeste løsninger.

Hvad enten du har smækket dig selv ude, haft indbrud eller bare gerne vil opdatere dine låse, træder vi hellere end gerne til, når du har brug for det. Vi leverer høj kvalitet, god service og har gode konkurence dygtige priser.

Brug gerne vores kontaktformular eller ring direkte til os, hvis du har brug for hjælp med det samme. Vores erfarne og certificerede låsesmede kører er fremme indenfor 30 minutter. Vi er låsesmed i hele København

Få åbnet din billås med en låsesmed i København Nørrebro

Én ting er at låse sig selv ude af boligen. Noget helt andet er at miste eller knække nøglen til bilen, så det ikke er muligt at få adgang til den. Det er upraktisk og på ingen måder behageligt. Men, der er ingen grund til at panikke eller tænke katastrofetanker, da en låsesmed på Nørrebro som os kan hjælpe dig med at lukke din billås op.

Når vi kommer ud og hjælper dig med at låse bilen op på Nørrebro, sker det ved hjælp af en oplukning, der ikke ødelægger eller skader hverken bilen eller låsen. Du behøver derfor ikke skifte låsen ud, hvis du får hjælp til at åbne den af os.

Du kan altid tilkalde os som låsesmed, da vi har døgnservice. Skal du derfor have adgang til bilen midt om natten, sørger vi for at være hos dig inden for en halv time.

Din låsesmed til Nørrebro runddel, Nørrebrogade, Mimersgade, Nordvest og hele Nørrebro.

EH-låseservice er din låsesmed på Nørrebro. Vi kommer på hele Nørrebro og Nordvest, så bor du fx. ved Runddelen, Nørrebrogade, Mimersgade eller et andet sted på Nørrebro, så er vi fremme på 30 minutter. Vi hjælper dig, når du har behov for en eller anden form for låseservice. Vi har nemlig masser af erfaring inden for branchen, og derfor er du også i trygge hænder, når du vælger at ringe til os med et problem.

Låsesmed København N og NV er hurtigt fremme

Vi opererer i København og omegn samt Nordsjælland. Det betyder, at vi kan være ude ved en hvilken som helst given adresse i området i løbet af en halv time. Vi er hurtigt fremme  på hele Nørrebro og NV Nordvest. Og du skal ikke være bange for, at du får problemer, blot fordi du evt. smækker dig selv ude en tidlig lørdag morgen, en sen nattetime eller en søndag. Uanset på hvilket tidspunkt, du har behov for vores hjælp, så vil vi gerne hjælpe dig. Du skal blot kontakte os med dit problem og en halv time efter kommer vi og fikser dit problem som din låsesmed på Nørrebro.

Spar penge ved at omlægge låsen

Har du tabt nøglerne til din bolig, og har du derfor brug for en ny lås? Når du har tabt nøglerne eller mistet dem på anden vis, er det ikke altid nødvendigt at montere en ny lås. Som et alternativ kan vi som din låsesmed tilbyde en omlægning af dine låse til din bolig på Nørrebro.

Det er en meget sikker løsning, hvor låsen blot omkodes, så den passer til et nyt sæt nøgler. Ved at gøre dette slipper du for at betale for en helt ny lås, hvilket er mere omkostningsfuldt.

Det kan også være en rigtig god løsning i forbindelse med indflytning i en ny lejlighed eller et hus. Dermed kan du være sikker på, at der ikke er andre, der har nøgler til boligens låse.

Har du smækket dig selv ude? Vi hjælper

Du spørger måske dig selv, hvornår du egentligt har brug for en låsesmed på Nørrebro. Dette kan f.eks. blive nødvendigt, hvis du låser dig selv ude af din egen lejlighed. Der er så mange dejlige lejlighedskomplekser på Nørrebro og rigtig mange af dem er da også indrettet med en smæklås på hoveddøren. Dette er enormt smart, når du forlader din lejlighed, hvor du ikke behøver at tænke på at låse døren efter dig. Det er dog straks værre, hvis du står i den uheldige situation at have glemt dine nøgler på køkkenbordet eller lignende. For pludselig står du i en situation, hvor du ikke kan komme ind i din lejlighed igen. Det er netop i tilfælde som dette, at vi kan hjælpe som din låsesmed på Nørrebro.

Med vores service, hvorefter vi kan komme i løbet af en halv time, er du sikker på, at du ikke skal stå i din opgang i timevis. Denne garanti betyder, at du ikke nødvendigvis kommer alt for sent til din aftale, eller ikke skal stå alt for lang tid og vente, når du kommer hjem efter en sjov bytur midt om natten, hvor du egentligt helst vil ind og ligge i sin seng.

Få hjælp af en låsesmed på København Nørrebro hvis du har haft indbrud

Udover at hjælpe i det tilfælde, hvor du har smækket dig selv ude, har glemt din nøgle eller lignende, så kan vi også hjælpe dig i mange andre tilfælde. For når man bor i det indre København, sker der, desværre, til tider, en del indbrud. Mange af de ældre ejendomme/lejlighedskomplekser er ofte udstyret med ældre låse. Og de fleste ældre låse er simpelthen bare ikke ligeså sikre som de nye, der bliver lavet i dag. Dette giver i og for sig god mening, i og med, at man jo er blevet dygtigere til at forbedre låsesystemerne og dermed gøre dem mere ”tyverisikre”.

Skulle uheldet dog være ude, og du har været i den beklagelige situation at have haft indbrud, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at montere en ny lås for dig.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

11 + 12 =