Låsesmed i Valby

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Brug for en låsesmed i Valby?

Forestil dig følgende situation: Du er nyansat i et firma med adresse i Valby. Selv har du adresse andetsteds, så derfor tager du bilen hver dag til og fra det nye arbejde. Fredag eftermiddag forlader du kontoret som den sidste sammen med chefen. I ønsker pænt hinanden god weekend, din chef låser dørene af, og jeres veje skilles. Og her kommer problemet så: For da du når din bil, opdager du, at du har glemt dine bilnøgler på dit skrivebord på kontoret. Hvad gør du? Din chef er ikke til at se nogle steder, du har ikke selv en nøgle til firmaet, du har brug for at kunne benytte din bil i weekenden, og det er næsten lidt for flovt at ringe til chefen, for du er jo stadigvæk helt nyansat i firmaet.

Det er netop i en situation som ovenstående, at EH-låseservice står klar som din låsesmed Valby. For når et sådant hændeligt uheld er ude, så kan du trygt kontakte os. Som låsesmed i Valby specialiserer vi os i mere end blot firmaets dørlåse eller låsene i det private hjem. Også motordrevne køretøjer, herunder biler, kan vi hjælpe med.

Få hjælp til at lukke bildøren op i Valby og omegn

Som nævnt ovenfor, kan du få hjælp af din låsesmed i Valby, når du har behov for låseservice. Og låseservice er nemlig meget mere end blot montering af nye låse i husdøren. Låseservice indebærer nemlig også hjælp til oplukning af bildøren, når der er brug for en service som denne.

Hvis du lige har fået ny bil og af gode grunde er lidt ”øm” over for den, så skal du ikke være bekymret. Kommer du i en situation som beskrevet helt øverst, hvor du næsten ikke har et andet valg end at ringe efter en låsesmed, så kan du tage det helt roligt. Hos EH-låseservice er vi nemlig specialister i enhver bil. Det gælder både mærke, model, årstal og meget andet.

Specialister i alle slags biler

Vi er specialister i det hele, fordi vi har den fornødne erfaring til det. Samtidig har vi sørget for at have det korrekte udstyr i hus. På den måde kan vi foretage biloplukning på ikke-ødelæggende vis. Når du ringer til os og har brug for biloplukningsservice, så kan du derfor trygt stole på, at bilen er 100 % intakt, når du igen kører derfra. Derfor skal du endelig heller ikke tøve med at kontakte os, når du står i den øverst nævnte situation. For i stedet for at stå på en parkeringsplads hele fredag eftermiddag og aften, så lad os redde dig ud af din ”kattepine”.

 

Ring når du har brug for vores hjælp

I eksemplet helt øverst drejer det sig om et fredag eftermiddag, at uheldet rammer dig. Det betyder dog ikke, at du ikke kan ringe til os på andre tidspunkter. Faktisk tilbyder vi, at du kan ringe til os på alle tidspunkter af døgnet. Vores døgnservice gør, at du altid kan få hjælp, når du behøver. Derfor skal du endelig ringe til vores vagttelefon, når du mangler en låsesmed i Valby.

Låsesmed i Valby

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

6 + 8 =