Låsesmed i Birkerød

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Autoriseret låsesmed i Birkerød med billige priser og kundetilfredshed i top

Alt i låseservice i høj kvalitet

Bor du i Birkerød og vil gerne sikre dit hjem eller virksomhed bedre? EH Låseservice yder låseservice i Birkerød og det omkringliggende område. Birkerød er et dejligt sted at bo, men uanset hvor rart det er, er det vigtigt at tænke på sikkerheden derhjemme og i virksomheden. Vi er et erfarent team af låsesmede, der kan hjælpe med alt fra at skifte låse til at installere avancerede sikkerhedssystemer, der passer til dit behov. 

Vi leverer god service og høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi her for at hjælpe dig med alt låseservice uanset, om det er akut eller ej. EH Låseservice går langt for at sikre, at du føler dig tryg i dit hjem eller erhverv. Din sikkerhed er vores højeste prioritet.

Se vores gode anmeldelser: EH Låseservice på Trustpilot.

Kontakt os, så kan vi sammen gøre dit hjem og virksomhed i Birkerød mere sikkert. Vi kan fanges på telefon 27 97 46 23. Vi har akut døgnvagt. 

Faguddannede og certificerede låsesmede

Vores låsesmede har en solid baggrund inden for låse- og sikkerhedsbranchen, så du kan være sikker på kvalitet, pålidelighed og professionalisme, hver gang du vælger os. Alle låsesmede er faguddannede, erfarne og certificerede. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre dine låse mere sikre.

Låsesmed til omlægning, reparation og udskiftning af låse. Vi har alt i låseservice.

Vores låsesmede er trænet til at håndtere enhver låseopgave med dygtighed og ekspertise. Vi er her for at sikre din tryghed, uanset om det drejer sig om montering af nye låse, omkodning af eksisterende låse, reparationer eller anden låseservice.

Her er et udvalg af vores låseservice:

Nye nøgler og låse i Birkerød. Se priser.

Vi ser altid på, hvad der bedst kan betale sig for dig, samtidig med, at det giver dig den sikreste løsning. En total udskiftning af låse, eller en omkodning af låse. En omkodning af låse er oftest en billigere løsning.

Hvad er prisen for at få hjælp fra en låsesmed? Vores priser er virkelig fornuftige og konkurrencedygtige. Tag et kig her:

  • Omkodning af låse begynder fra 600 kr., og det inkluderer 3 nøgler.
  • For at låse op koster det fra 495 kr., både i bolig og bil.
  • Hvis du har brug for at få låse monteret på nye døre, starter priserne fra 1400 kr.

Vi kommer gerne ud og giver dig et tilbud uden nogen forpligtelser. Vi tænker altid på, hvad der er bedst for dig, samtidig med at vi sikrer din sikkerhed og tryghed.

Akut låsesmed i Birkerød med døgnvagt

Vi forstår, at behov for hjælp kan opstå når som helst og hvor som helst. Derfor tilbyder vi døgnservice, så du kan ringe til os, når du har brug for det mest. Uanset om det er kl. 22 om aftenen eller kl. 6 om morgenen, vil vores låsesmede være der inden for en halv time efter din henvendelse. Vi leverer hurtig, pålidelig og effektiv service, når du har mest brug for det.

Bil låsesmed åbner din billås i Birkerød

Vi er også specialiserede i at åbne bilåse. Uanset mærke eller model har vores låsesmede den nødvendige erfaring og udstyr til at åbne din billås uden at forårsage skade. Hvis du har låst dine nøgler inde i bilen, glemt dem et sted, eller hvis de er blevet stjålet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe, når du har mest brug for det.

Låseservice til både private og erhverv

Vores tjenester strækker sig ud over akutte situationer. Vi tilbyder også service og reparation af diverse låse både din bolig og virksomhed. Uanset om du ønsker at opgradere dine hjemmelåse, sikre dine forretningslokaler eller bare have en generel gennemgang af dine sikkerhedsforanstaltninger, er vi her for at hjælpe. Vi tilbyder endda gratis sikkerhedstjek, hvor vi kan vurdere dine låse og give anbefalinger til eventuelle forbedringer.

Ring til os, når du har brug for en erfaren og pålidelig låsesmed i Birkerød. Vi kører også i de omliggende byer: Låsesmed i Holte og Hørsholm. Vores telefon: 27 97 46 23. Vi har døgnvagt.

EH låseservice – et trygt valg

Hvad skal du gøre, hvis der har været indbrud i dit hjem? Gode råd fra politiet.

Få gode råd fra politiet, hvis der har været indbrud i dit hjem. Se videoen herunder.

Låsesmed i Søborg

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

4 + 4 =