Låsesmed i Hørsholm

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Står du og mangler en låsesmed i Hørsholm?

Det er altid rart at vide, at ens hus eller ens firma er så sikkert, som det nu engang kan være. For man kan selvfølgelig ikke sikre sig mod alverdens indbrudstyve, der med tricks, voldsomme metoder eller andet, får adgang til hjemmet eller firmaet.

Dog kan man gøre alt, hvad der står i ens magt for at undgå sådanne indbrud i at ske. Eksempelvis kan indbrud forebygges ved at have nogle gode låse, som er svære at bryde op. Dette kan en låsesmed i Hørsholm hjælpe dig med.

Tjek hjemmets/firmaets døre og vinduer

Når du ikke selv er låsesmed eller fagprofessionel ud i faget på anden vis, så er det helt bestemt svært at vide, hvornår din lås er så sikker, som den kan blive eller ej. Det kan derfor være rigtig rart at få en låsesmed i Hørsholm til at tjekke hjemmets eller firmaets døre og vinduer. På den måde bliver det muligt at konkludere, hvordan låsesikkerheden er, samt hvordan den eventuelt kan blive endnu bedre, end den er i forvejen.

Dette kan EH-låseservice hjælpe dig med. VI er nemlig et firma, der beskæftiger sig med alt inden for låseservice. Vi er professionelle og har masser af erfaring. Samtidig er vi et firma, der hele tiden følger med tiden. Således er vi altid opdateret mht. de nyeste låsesystemer. På den måde kan vi nemlig konstant vurdere, om de låsesystemer, som vi tilbyder vores kunder, er de mest sikre på tidpunktet, hvor vi udfører låsearbejdet.

I skrivende stund tilbyder vi altid vores kunder Ruko låsesystemer. Dette bevidste valg af låse skyldes, at vi naturligvis gerne vil tilbyde dig det bedste. Og vores mangeårige erfaring siger, at Ruko er blandt de bedste låse, som du kan erhverve dig den dag i dag.

For dog at vende tilbage til udgangspunktet, så kan det, som oven for nævnt, være svært at se, om ens nuværende låse på døre og evt. vinduer er sikre nok. I den forbindelse tilbyder EH-låseservice som din låsesmed i Hørsholm at yde dig et gratis sikkerhedstjek.

Det gratis sikkerhedstjek kan bestilles både til firmaer såvel som til den private bolig. Det er helt okay, hvis du ikke ønsker at følge vores sikkerhedsanvisninger, selvom vi naturligvis anbefaler dig det. Til sikkerhedstjekket gennemgår vi hele huset eller hele firmaet. På baggrund af denne gennemgang vurderer vi som fagprofessionelle, hvordan din sikkerhedstilstand er. Vurderer vi imidlertid, at dine låse ikke er så sikre, som de måske burde være, så tager vi en snak med dig om det.

Såfremt du, efter det oven for nævnte sikkerhedstjek, ønsker at få optimeret dine låse, herunder enten få dem omlagt, få monteret ekstra låse eller få udskiftet de nuværende, så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en sådan opgave.

Vi tjekker om dine låse er forsikringsgodkendte

Under sikkerhedstjekket undersøger vi også, om dine nuværende låse er godkendte af din forsikring. Hvis dette ikke er tilfældet, bør du klart få dem udskiftet. Dette skyldes nemlig, at din forsikring ellers kan nægte dig erstatning, såfremt du eksempelvis oplever indbrud.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

13 + 8 =