Låsesmed i Glostrup

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Leder du efter en låsesmed Glostrup? Vi kan være fremme i løbet af 30 minutter

Hvis uheldet er ude og du har låst dig ude af dit hjem, så er hjælpen ikke længere væk end et opkald til din låsesmed Glostrup. EH Låseservice har mere end 15 års erfaring indenfor låseservice. Vi kommer hurtigt ud til din adresse og låser dig ind. Prisen for en oplukning af lås er 495 kr. Vi har døgnvagt, så hjælpen er altid nær. Er der noget mere irriterende end at låse sig ude? Nej, vel. Men det hjælper da lidt på frustrationen, at din låsesmed Glostrup – EH Låseservice – kan være fremme på max. en halv time. Det har de fleste tid til at vente på. Og når vi når frem, kan du være helt tryg ved, at vi kan løse opgaven hurtigt og effektivt. Så ring til os, når uheldet er ude.

Vores erfaring indenfor branchen er stor og går mere end 15 år tilbage. Den dækker alt indenfor låseservice og vi hjælper både private og erhverv.

Vi giver top-service til bundpriser. Vores erfaring og ekspertise på området er medvirkende til, at vi altid kan tilbyde den mest optimale og økonomiske løsning på problemet, så hvis vi for eksempel vurderer, at låsene ikke trænger til udskiftning, men blot en omkodning, så tilbyder vi selvfølgelig denne billigere. Med din lokale låsesmed Glostrup går du ikke galt i byen.

Vidste du, at din låsesmed Glostrup tilbyder at lave et gratis sikkerhedstjek?

Det kan være svært som ikke-fagperson, at vurdere, om ens låse er sikre nok. Kan de fx modstå et indbrud? Hos EH Låseservice har vi forstand på alle låse på markedet, og kan hurtigt vurdere, om de bør udskiftes af sikkerhedsmæssige årsager. Vi tilbyder virksomheder et gratis og uforpligtende sikkerhedstjek af låse, og vi kører i hele København og Nordsjælland. Ønsker du at forhøje sikkerheden i din virksomhed, så ring til din låsesmed Glostrup, og lad os gennemgå jeres låse. Det ender så ud med, at vi laver et tilbud, som I kan vælge at takke ja til. Et sådan tilbud kan enten inkludere udskiftning af låse eller reparation af de eksisterende, eller en kombination af begge. Vi laver altid tilbuddet ud fra, at det i sidste ende, skal være en løsning som forhøjer sikkerheden for jeres virksomhed. Ring til os på telefon 27 97 46 23 og hør nærmere.

Gratis sikkerhedstjek for private – det klarer låsesmed Glostrup

Vi kommer også gerne ud til private kunder, og laver et helt gratis sikkerhedstjek af jeres bolig. Hvem vi ikke gerne have et hjem, som er så sikret mod indbrud som overhovedet muligt? Ring til din låsesmed Glostrup EH Låseservice og lad os gennemgå jeres hus eller lejlighed. Det kan også være, at jeres sommerhus trænger til nye låse. Vi kan garantere, at I vil sove mere trygt om natten, med en vished om, at jeres hus eller sommerhus er sikret på bedste vis mod indbrud.

Låsesmed i Glostrup

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

13 + 4 =