Låsesmed i Hvidovre

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Har du brug for en låsesmed Hvidovre? Vi er fremme indenfor 30 minutter

De fleste har prøvet at smække sig selv ude, og så vil man bare gerne have fat i en låsesmed Hvidovre så hurtigt som muligt, så man kan få adgang til sit hjem, sit kontor eller sin bil igen. Vi rykker ud indenfor 30 minutter, så hjælpen er altid nær. EH Låseservice kører i hele København og Nordsjælland. Vores ekspertise indenfor låseservice går mere end 15 år tilbage, og vi påtager os alle opgaver indenfor låseservice. Har du brug for en erfaren låsesmed Hvidovre, så kontakt os på telefon 27 97 46 23. Vi tager telefonen hele døgnet, så har du smækket dig ude midt om natten eller driller bildøren en tidlig morgen, når du skal bruge den til jobbet, så kommer vi også ud og hjælper dig videre indenfor kort tid.

Hvad koster en låsesmed Hvidovre?

Vi tilbyder vores låsesmed service til billige priser. Udover oplukning af låse fra 495 kr. og omkodning af låse fra 600 kr., tilbyder vi også biloplukning fra 495 kr. og montage af låse fra 1400 kr. Med EH Låseservice har du en totalløsning, uanset hvilket problem, der er opstået med dine låse. Vi har billige priser på alt indenfor låseservice. Hos EH Låseservice får du en effektiv og grundig løsning af opgaven – hver gang. Husk, at vi kører i hele København og Nordsjælland.

EH Låsesmed, din låsesmed Hvidovre, til private og virksomheder

Har du en virksomhed, som trænger til at få låsene gennemgået, er vi et godt valg af låsesmed Hvidovre. Vi påtager os alle opgaver inden for tjek af låse, montage af låse og udskiftning af låse, og giver gerne en gennemgang og en vurdering af jeres behov. Vi udarbejder selvfølgelig også et uforpligtende tilbud på opgaven. Alle løsninger kan skræddersyes til netop jeres behov. Vi udfører sikkerhedstjek af låse hos både private og virksomheder, og finder vi nogle uhensigtsmæssige låse, kommer vi altid med en anbefaling af, hvad der skal til, for at højne sikkerheden. Vi har billige priser og lang erfaring indenfor låsebranchen, så du vil altid modtage et kompetent og prisbilligt bud på opgaven.

Hvad koster det at få omlagt sine låse hos en låsesmed Hvidovre?

Nogle tror, at det er nødvendigt, at få udskiftet alle sine låse, hvis man er så uheldig, at tabe sine nøgler. Det er det ikke. EH Låseservice kommer ud og ser om det er muligt, at nøjes med at omlægge låsene. Dette betyder, at I får nye nøgler til låsene, hvilket er en langt billigere løsning end at skifte samtlige låse. Vi ser altid på, hvad der bedst kan betale sig for kunden, og foreslår den mest optimale løsning. På den måde kan du spare mange penge, hvis uheldet er ude og du taber dine nøgler. Hvis du er flyttet i en ny bolig, kan det også være en god idé, at få omlagt låsene. Så slipper du for at udskifte alle låsene og samtid kan du vinke farvel til bekymringen om, at andre måske har en nøgle, der giver adgang til dit hjem. Kontakt din lokale låsesmed Hvidovre, og vi hjælper dig uanset hvilket låseproblem du står med.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

9 + 11 =