Låsesmed i Rødovre

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Står du og mangler en låsesmed i Rødovre?

Kender du situationen? Du er på vej ud ad døren og har netop smækket døren til lejligheden. På vej ned at trappen kommer du dog i tanke om, at du har glemt nøglen til lejligheden på konsolbordet. Hvad gør du? I den situation kan du dog puste lettet ud. For du kan blot ringe efter en låsesmed i Rødovre. I den forbindelse står EH-låseservice altid parat til at hjælpe dig med at få låsen til lejligheden op, så du igen kan komme indenfor.

Har du smækket dig ude på et ”skævt” tidspunkt? Bare rolig

Uanset hvornår på dagen, på døgnet og på ugen, du uheldigvis kommer til at sætte dig i en situation som den oven for beskrevet, så kan du tage det helt roligt. EH-låseservice kan nemlig komme ud på enhver adresse i Rødovre inden for en halv time. Så du skal endelig bare gribe telefonen og ringe til os, når du står i en uheldig situation og har brug for en låsesmed i Rødovre.

Vælg en låsesmed i Rødovre til at servicere og reparere

Ud over den service, at vi kan komme ud på din adresse om dagen eller om natten, når du har brug for os, så kan vi også mere end det. EH-låseservice er nemlig også specialister i at udføre service og reparation af blandt andet låse. Et servicetjek eller reparationer kan aftales med os enten pr. telefon eller e-mail. Sammen aftaler vi det tidspunkt, der passer dig bedst.

Din låsesmed til Tårnvej, Rødovrevej og hele Rødovre.

Som din låsesmed i Rødovre er du garanteret at få den fornødne ekspertise, erfaring og sagkundskab, når du vælger os til at servicere og reparere dine låse.  Vi har udstyr, der kan reparere ethvert låsesystem. Det betyder, at du ikke skal tøve med at bestille service og reparation hos EH-låseservice, blot fordi du eksempelvis har nogle specielle låsesystemer. Som hovedregel tilbyder vi altid vores kunder Ruko låsesystemer, men dette betyder bestemt ikke, at vi ikke har tonsvis af erfaring med mange andre slags låse. Vi kører i hele Rødovre. Vi er din låsesmed til Tårnvej, Rødovrevej og resten af Rødovre.

Alt i låseservice udført af autoriserede låsesmede

Som du kan høre, så kan vi altså hjælpe med alle slags låse. Inden for denne brede margen ligger naturligvis også både mekaniske og elektroniske låse, såfremt du har sådanne. Det kan også være, at du har mistanke om, at din dørpumpe trænger til at blive repareret. Også dette kan vi hjælpe dig med. Har du andet, som du evt. kunne tænke dig at få vores hjælp til, så skal du ikke holde dig tilbage fra at kontakte os. Lad os snakke om dine bekymringer og finde frem til en fælles løsning, der fungerer for dig.

Reparationer er billigere end montering af nye låse

Når du bestiller din låsesmed i Rødovre til at montere nye låse i din bolig, så bør du overveje, om det mon ikke kan svare sig med blot en reparation i stedet for montering af helt nye låse. Har du eksempelvis været så uheldig at have haft indbrud, hvor nogle at dine låse er blevet lettere ødelagt, så kan det faktisk ofte være nok at få låsene repareret.

Låsesmed i Rødovre

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

4 + 12 =