Låsesmed i Helsingør

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Låseservice er noget, som vi alle engang imellem kan få brug for – både private og erhverv i Helsingør

Dette kan skyldes, at ens nøgler er gået tabt, at ens lås desværre er blevet brudt op e.l. Det kan også være, at du får brug for låseservice, når du gerne vil have tjekket, om dine låse, både til firmaet såvel som til den private bolig, er sikre nok. Alt det og meget mere til, kan vi hos EH-låseservice klare for dig.

Som din låsesmed i Helsingør tilbyder vi at tjekke din sikkerhed, helt gratis. Dette gælder både, når du skal have firmaets låse tjekket, eller hvis det drejer sig om hoveddøren derhjemme. Måske har du gamle låse, eller måske er du blevet usikker efter et indbrud. Uanset hvad, så er det altid en god idé at få foretaget et sådant sikkerhedstjek af dine låse.

Ikke altid er det dog nødvendigt med helt nye låse. Engang imellem kan en såkaldt omlægning af låsene være tilstrækkelig.

Sikr dig selv med en omlægning af dine låse i dit hus eller lejlighed i Helsingør

En omlægning af låsene betyder, at vi ”forandrer” dine låse en smule. På den måde kan tidligere nøgler ikke benyttes til låsene. Dette er en rigtig god løsning, såfremt du eksempelvis har tabt dine nøgler et sted og ikke kan finde dem igen. På den måde kan omlægningen sikre dig imod, at andre mennesker har nøgler til dit hjem.

På samme måde er omlægning af dine låse en klar fordel, når du eksempelvis erhverver dig en ny bolig eller lejer dig ind i en ny bolig eller lejlighed. For man kan jo aldrig være helt sikker på, at den forrige ejer/lejer ikke har givet kopinøgler til sin nærmeste familie og venner. For dermed at være 100 % sikker på, at ingen andre kan tilgå din bolig, end dem, som du selv ønsker, skal kunne det, så kan en omlægning være en fornuftig løsning.

Fordelen ved at omlægge låse, når dette er tilstrækkeligt, i stedet for at udskifte låsene helt, er i øvrigt, at det er meget billigere. Ved at ”forandre” låsene kræves kun, at du køber en ny nøgle, hvilket må siges at være væsentligt mere pengebesparende end at skulle investere i både nye låse samt nye nøgler.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er mest fordelagtigt for dig, så kan du som nævnt ovenfor, bestille et gratis sikkerhedstjek hos os. Det gør vi gerne, så du til enhver tid føler, at du har den fornødne sikkerhed omkring dig.

Vores låsesmed med døgnvagt kan hjælpe akut i Helsingør. Du får en hurtig og effektiv låsesmed i Helsingør.

Når du har adresse i Helsingør, så er vi din låsesmed i Helsingør. Du kan, som nævnt ovenfor, bestille os til omlægning af låse eller montering af nye låse. Men herudover tilbyder vi det helt exceptionelle, at vi kan komme ud til din adresse i løbet af en halv time, når du ringer til os akut. Denne service har vi på døgnbasis. Det betyder, at du kan ringe til os på et hvilket som helst tidspunkt, når du har brug for en låsesmed i Helsingør. Vi sørger for at være på pletten og hjælpe dig med dit problem.

Låsesmed i Helsingør

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

15 + 14 =