Låsesmed i Hornbæk

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Er uheldet ude, er hjælpen nær. Kontakt EH Låseservice – din låsesmed Hornbæk

Har der været indbrud i din bolig eller dit sommerhus, så skal dine låse måske repareres eller udskiftes. Vi kommer ud til adressen indenfor 30 minutter, og løser alle opgaver indenfor låseservice. Vi er et låsefirma Hornbæk med mere end 15 års erfaring indenfor branchen, og tilbyder alt indenfor låseservice til billige priser.

Vi er en låsesmed Hornbæk, som hjælper dig, hvis du står med et akut låseproblem eller vil have en gennemgang af dine låse. Vi har døgnvagt, og sidder klar på telefon 27 97 46 23 døgnet rundt. Ring og hør hvad vi tilbyder indenfor låseservice.

Hvad koster en låsesmed Hornbæk? Find priseksempler lige her

Det er ikke nær så omkostningsfuld, som du måske går og tror, at få skiftet sine låse ud til nye, få omkodet de eksisterende låse eller få lukket en dør eller bildør op. Se bare vores billige priser her: Oplukning af låse fra 495 kr., omkodning af låse fra 600 kr. (prisen en inkl. 3 nøgler), bil oplukning fra 495 kr,. reparation af låse fra 495 kr. og montage af låse fra 1400 kr. Vi kommer også meget gerne ud og laver et sikkerhedstjek af dine låse – kvit og frit og 100 % uforpligtende. Så tager vi en snak om, hvilke muligheder der er mht. at højne sikkerheden og vurderer, om dine låse trænger til udskiftning eller om en omkodning af låse eller reparation af låse er tilstrækkeligt. Med din låsesmed Hornbæk, EH Låseservice, kan du være helt sikker på altid at få en kyndig og grundig vurdering samt et godt tilbud.

Er du flyttet i en ny bolig eller har fået nye kontorlokaler? Din låsesmed Hornbæk omkoder dine låse

For at få fuld tryghed når du flytter ind et nyt sted, om det er i en bolig eller virksomhedslokaler, så er det en stor tryghed at vide, at andre, der eventuelt måtte have en nøgle til lokalerne, ikke kan få adgang længere. Med en omkodning af låse, kan du sove trygt om natten, velvidende, at det kun er dig og dem du har kendskab til, som har en nøgle. Kontakt din låsesmed Hornbæk og lad os omkode dine låse. Så er du en bekymring fattigere.

Ruko er lig med kvalitet og sikkerhed. Som låsesmed Hornbæk anbefaler vi Ruko låsesystem

Vi kender efterhånden markedet for låse så godt, at vi også kan vurdere de enkelte låsesystemers sikkerhed og holdbarhed, og vores erfaring siger, at et Ruko låsesystem går du aldrig fejl af. Ruko låsesystemer anbefaler vi både til private og virksomheder. Som låsesmed Hornbæk vælger vi altid det mest sikre system til vores kunder, og det mener vi er Ruko. Lad os give et tilbud på at få dit nøglesystem udskiftet med et Ruko låsesystem. Det er en god investering, som helt klart vil højne sikkerheden mod indbrud. Desuden er Ruko låse kendt for deres lange holdbarhed og robusthed, så det er en investering, som vil komme dig til gode i mange år fremover.

Låsesmed i Hornbæk

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

2 + 3 =