Låsesmed i Hellerup

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Står du og mangler en lokal låsesmed i Hellerup?

At have adresse på Hellerup, måske endda på Strandvejen, må siges at være en af de mere lukrative adresser i Danmark. Det betyder desværre også, at det er et attraktivt sted for blandt andet indbrudstyve.

Har du derfor adresse i Hellerup, så kan det klart anbefales, at du sikrer at dine låse på hoveddøre, andre døre og evt. vinduer er intakte og sikre. Derfor kan du evt. få brug for en låsesmed i Hellerup.

Du skal evt. skifte din gamle låse ud med nye

I flere af de smukke patriciavillaer, der ligger i den københavnske bydel, er låsesystemerne af ældre karakter. Dette kan få betydning for, om indbrudstyvene kan komme ind, og om du kan få forsikringsdækning i det tilfælde, at uheldet rammer din bolig.

Hvis du har ældre låse i din bolig, så kan det med stor sandsynlighed være, at du skal have dem skiftet ud. For mange ældre låse når nemlig ikke de nye låsesystemer til sokkeholderne, når det kommer til sikkerhed. For din egen skyld bør du derfor lade en låsesmed Hellerup udskifte disse.

Når du skal vælge, hvilken låsesmed, som skal sørge for omskiftningen af de ældre låse til nye, så vælg en låsesmed med tonsvis af erfaring inden for branchen, med upåklagelig service og med mulighed for at lytte til dig og dine ønsker. Af disse grunde skal du derfor vælge EH-låseservice som din låsesmed i Hellerup.

EH-låseservice har den nødvendige erfaring, det kræver at sørge for din sikkerhed. Vi ved, hvad tyvene har svært ved at bryde op, og det er derfor naturligvis disse låsesystemer, som vi også tilbyder til dig. Da det er din bolig, dine ønsker og din sikkerhed, der er vores arbejdsområde, så kan du også suverænt bestemme, hvordan låsesystemerne skal være og installeres. Har du eksempelvis et ønske om at få en ekstra lås på frontdøren, så kan dette arrangeres med os. Det vigtige er nemlig, at du får den service, som du ønsker af din låsesmed i Hellerup.

Montering af helt nye låse er ikke altid en nødvendighed

Engang imellem er det ikke påkrævet, at du skifter dine låse helt ud. Med dette menes, at der monteres spritnye låse. Nogle gange kan det faktisk være nok at omlægge låsene. Det kan være svært for udeforstående i branchen at vide, hvad dette betyder. Men se med her.

En omlægning af dine låse betyder, at dine nuværende låse bliver ”forvandlet” til nye låse. Sagt lidt groft og simpelt, så dirker vi lidt her og der og benytter noget værktøj, der gør, at din allerede monterede lås pludselig bliver, som var det en ny lås. Det betyder blandt andet også, at de nøgler, du plejer at bruge til eksempelvis hoveddøren, ikke længere kan benyttes. Du vil derfor blive udstyret med nye nøgler, helt ligesom hvis du fik monteret en ny lås.

Et andet alternativ til montering af nye låsesystemer er også at få repareret dine nuværende låse. Sådant et servicetjek samt reparation kan din låsesmed i Hellerup hjælpe dig med at få styr på.

Låsesmed i Hellerup

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

9 + 10 =