Låsesmed på Østerbro

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Din låsesmed i Østerbro retter sig efter dine behov

Vi står klar til at hjælpe dig, når du har brug for vores hjælp. Når du skal have skiftet dine låse ud, fordi de eksempelvis ikke er i overensstemmelse med dit forsikringsselskabs retningslinjer, så tilpasser vi de nye låsesystemer til dine behov. Vi har mange års erfaring inden for branchen og dygtige folk, der kan ”specialdesigne” de helt rette låse til dit behov.

Brug gerne vores kontaktformular eller ring direkte til os, hvis du har brug for hjælp med det samme. Vores erfarne og certificerede låsesmede er fremme indenfor 30 minutter i hele København. Vi er låsesmed i København

Østerbro er et vidunderligt sted

Her finder man mange smukke lejlighedskomplekser af ældre karakter, skønne brede gader samt et hav af lækre designerforretninger. Ikke nok med hermed, så findes også den berømte Fælledparken, som altid er hyppigt besøgt – især på arbejdernes internationale kampdag.

Selvom du har en lækker adresse på det skønne Østerbro, så kan du formentligt ikke sige dig fri for, at du fra tid til anden har brug for en låsesmed. En låsesmed Østerbro kan benyttes, når du har låst dig selv ude, når du vil have ekstra sikkerhed, eller når du har tabt din bilnøgle.

Sørg for, at dine låsesystemer er forsikringsgodkendte

Når du har været så heldig at erhverve dig bolig på Østerbro eller har lejet dig ind hos en udlejer, så kan det være, at du ønsker at optimere din sikkerhed. Dette kan EH-låseservice hjælpe dig med. Du har garanteret indboforsikret din bolig/lejlighed. Hvad du måske ikke er klar over, er, at de fleste forsikringsselskaber rent faktisk stiller visse krav til dig og dine låsesystemer.

Ud fra en kalkule om egen skyld/accept af risiko, så er det for flere forsikringsselskaber påkrævet, at du har et låsesystem, som er forsikringsgodkendt. Er dit låsesystem ikke godkendt, er der lille sandsynlighed for, at din indboforsikring dækker ved indbrud eller lignende ulovlig indtrængen i hjemmet, hvor du har behov for forsikringsdækningen. Det er derfor vigtigt at have styr på, om dine låsesystemer retter sig efter de retningslinjer, som dit forsikringsselskab har.

Når du vælger EH-låseservice som din låsesmed Østerbro, så tilbyder vi både private og erhvervsdrivende at køre et sikkerhedstjek på dine/jeres låsesystemer. På den måde kan det afdækkes, hvorvidt låsene er i strid med eller i overensstemmelse med dit forsikringsselskabs retningslinjer. Hvis du har ældre låse, må disse typisk udskiftes for at opfylde kravene. Hos EH-låseservice tilbyder vi at hjælpe dig med at montere nye låse. Du kan være sikker på, at de systemer, som vi benytter, altid er forsikringsgodkendte.

Behov for ekstra sikkerhed? Den klarer vi i København Ø

Udover at montere nye låse, når de gamle er gået i stykker e.l., så kan vi som låsesmed på Østerbro også hjælpe dig, når du gerne vil have hoveddøren udstyret med en ekstra lås af sikkerhedsmæssige årsager.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

12 + 1 =