Din låsesmed på Vesterbro

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Står du og mangler en låsesmed på Vesterbro i København?

Vesterbro er et skønt kvarter midt i København. Bydelen rummer det hele. Her finder du nemlig både børnefamilier, der bor, et rigt kulturliv, der vokser samt ungdomsliv, der blomstrer. Af attraktioner finder du blandt andet Kødbyen, hvor der findes et væld af lækre caféer og restauranter. Du finder også Øksnehallen, som rigtig ofte har forskellige arrangementer for enhver sjæl. Udover det, er bydelen blot skøn. Det betyder, at det er rigtig attraktivt med adresse på Vesterbro.

Er du blandt de heldige, som har skaffet dig en lejlighed midt på Vesterbro, så skal du se med her. For det kan være, at du på et eller andet tidspunkt, eller ved indflytning, har brug for hjælp fra en låsesmed på Vesterbro. EH Låseservice dækker også København Ø og København N, NV. Du finder os som låsesmede i hele København

EH-låseservice hjælper dig med at gøre din lejlighed helt indflytningsklar

Ligesom en af de mange tusindevis af unge mennesker, der søger til København hvert år for at studere, arbejde eller lignende, så kan det være, at du har fundet den fineste lejlighed på Vesterbro. EH-låseservice kan som din låsesmed Vesterbro hjælpe dig med at gøre lejligheden 100 % indflytningsklar.

Når man flytter i en ny lejlighed, hus eller bolig generelt, så kan det nemlig være en rigtig god idé at få ændret sine låse. Dette sikrer, at ingen andre har nøgler til at komme ind i din lejlighed. Således er det altså kun dig og de personer, som du giver nøgler, der har rådighed over lejligheden. Selvfølgelig får du som regel alle nøgler til en lejlighed i det øjeblik, du overtager denne. Derfor kan det virke en smule hysterisk at skifte låsene ud ved indflytning. Men dette skyldes, at der imidlertid ikke er nogen garanti for, at den tidligere lejer/ejer har glemt, at han/hun har givet ekskæresten/bedstevennen en nøgle til lejligheden tilbage i tidernes morgen. For at undgå netop denne usikkerhed, hvor der måske/måske ikke ligger en nøgle til din lejlighed et sted ude i verden, så kan EH-låseservice altså hjælpe dig.

Det er ikke altid nødvendigt at udskifte låsene helt. Ved en sådan indflytning kan det give rigtig god mening af foretage en omlægning af dine låse. Det betyder, at vi ændrer lidt på låsen, således at tidligere nøgler ikke længere passer hertil. En sådan omlægning er det billigere alternativ til at montere nye låse. Dette skyldes, at du kun skal erhverve dig en ny nøgle og altså ikke både nye låse og nye nøgler.

Lad os sørge for din låsesikkerhed i København V

Når du vælger EH-låseservice som din låsesmed Vesterbro, så kan du være helt sikker på, at vi vil gøre alt for, at du føler dig sikker i din lejlighed. Det kan eksempelvis være, at du ønsker at få monteret en ekstra lås på hoveddøren i din nye lejlighed – bare for en sikkerheds skyld. Dette er vi naturligvis indforstået med og finder gerne den bedste ekstra lås til dig og monterer den på den måde, som du ønsker. Du skal derfor endelig ikke være bleg for at kontakte os. Vi vil gerne hjælpe dig på København V. Vores låsesmede kører også på Nørrebro og Østerbro.

Låsesmed på Vesterbro

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

9 + 4 =