Låsesmed i Frederiksberg

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Er du en af de heldige, der har adresse på Frederiksberg, så skal du se med her

For det kan jo være, at du på et tidspunkt har behov for låseservice. I det tilfælde du har behov herfor, er EH-låseservice din låsesmed på Frederiksberg.

Når du vælger at kontakte os ift. at skulle have løst en låseserviceopgave, så er du i trygge hænder. Vi kan således garantere for, at du har de bedste forudsætninger for at få løst dit problem.

Dette skyldes, at vi er fagprofessionelle og har masser af erfaring inden for branchen. Hernæst sørger vi også for at have det allerbedste udstyr. Det betyder, at vi bl.a. altid bestræber os på at foretage ikke-ødelæggende låseoplukning, hvis du en dag skulle få brug for denne form for låseservice.

Glemt nøglen til bilen?

Skulle du skynde dig hjem fra arbejde, og står du pludselig i den situation, at du har glemt din nøgle til bilen på det nu aflåste kontor? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte din låsesmed på Frederiksberg. For vi kan nemlig andet end blot at montere låse på husdøre eller oplukke husdørens lås. Ja, faktisk kan vi også sørge for ikke-ødelæggende oplukning af din bil.

Når du bestiller os til en sådan låseopgave som at oplukke din bil, så kan du med ro i sindet ånde lettet op. Om din bil er en stationcar, en cabriolet, en smartcar eller noget helt fjerde, så har vi det udstyr, der kræves til at udføre den bedste låseservice. Så du skal altså ikke være bekymret, når uheldet engang imellem er ude. Ring til os, så klarer vi det for dig.

Problemer kl. 01:00? Vi kommer dig til undsætning

Som din låsesmed på Frederiksberg, så er vi helt klar over, hvor vigtigt det er, at man kan få lynhurtig hjælp i det tilfælde, at man er blevet låst ude af sit hjem eller sin bil. Derfor synes vi heller ikke, at det giver mening, hvis du ikke kan få den hjælp, som du behøver, på ethvert givent tidspunkt af døgnet. Baseret på denne filosofi har vi døgnservice. Det er derfor muligt for dig at komme i kontakt med os både kl. 01:00 eller kl. 7:00 – og dette gælder, hvad enten ugedagen hedder mandag, torsdag, søndag eller en af ugens andre dage. Så når du har glemt din nøgle, smækket dig selv ude, tabt din nøgle eller noget helt fjerde, så kan vi altid hjælpe dig i det akutte tilfælde.

Når vi tilbyder døgnservice, så er vi ligeledes bevidst om, at en sådan service ikke giver mening, hvis du alligevel skal vente i timevis på at få din låsesmed på Frederiksberg til at komme til dig. Af den grund garanterer vi, at vi er på din adresse inden for en halv time efter, at du har ringet til os med dit akutte behov. På den måde skal du ikke vente i timevis, og vi sørger for at yde den gode service, som vi altid ønsker.

Låsesmed på Frederiksberg

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

2 + 1 =