Låsesmed i København

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Står du og mangler en billig, autoriseret låsesmed i København med døgnvagt?

Vi dækker hele København. Vi har hurtig udrykning og er fremme indenfor 30 minutter. Vores erfarne og certificerede låsesmede kører både i København K, Nørrebro, Nordvest, Østerbro, Amager og Vesterbro.

Nogle gange er uheldet ude. Engang imellem låser man sig ude af sin bil. Engang imellem glemmer man nøglen til huset, har tabt den eller også knækker den i låsen. Man kan ikke altid gardere sig imod de uforudsigelige ting, der kan gøre, at man pludselig står i en situation og har brug for en låsesmed. Netop derfor synes vi, at det er rigtig vigtigt, at du til enhver tid kan ringe til os, når du får brug for hjælp. For som nævnt ovenfor, så ved man ikke, hvornår uheldet er ude, og du skal kunne føle dig tryg, hvad enten du har brug for låseservice kl. 22.00 eller kl. 05.00.

Reparation, omlægning, udskiftning af låse i København til gode priser

Det er virkelig kedeligt at komme hjem og opdage, at der har været indbrud i dit hjem. Derfor kan du måske få brug for at få udskiftet dine låse hurtigt. Når uheldet er ude, er det vigtigt at handle hurtigt for at få repareret, omlagt eller udskiftet låsen. Og hvis prisen er for høj, kan det bare gøre situationen endnu mere frustrerende. Men hos os er priserne meget rimelige – se bare her: Reparation af låse fra 495 kr., montage af låse fra 1400 kr., og omlægning af låse fra 600 kr. Ring til EH Låseservice, din låsesmed i København. Vi er der inden for 30 minutter og vi klare alt låseservice.

Akut låsesmed København

Som du måske kan forstå ud fra det oven for skrevne, så tilbyder vi dig en unik mulighed for at kunne få fat i en låsesmed i København på ethvert givent tidspunkt af døgnet – også i weekenderne. Vi tilbyder nemlig døgnservice, og du kan regne med, at EH-låseservice står klar på din adresse inden for cirka en halv time efter, at du kontakter os. Det må da siges at være rigtig god låseservice.

Autolåsesmed i København. Vi lukker billåsen op.

Som låsesmed i København er det klart, at vi beskæftiger os en del med huslåse mv. Dermed ikke sagt, at vi ikke også kan meget andet end det. Faktisk har vi også specialiseret os i at lukke billåse op. Vi er også bil låsesmede og har en masse erfaring med alle slags billåse. Samtidig har vi også det helt rigtige udstyr, så vi kan yde låseservice på enhver bil. Derfor kan du altid kontakte os, hvis du har låst dine nøgler inde i bilen, hvis du har glemt din nøgle, hvis den er blevet stjålet eller lignende. Og bare rolig, vi skal nok lade være med at ødelægge din billås. Vi sørger nemlig for ikke-ødelæggende oplukning af din billås. På den måde behøver du ikke skulle have skiftet alle billåsene ud efter afsluttet service.

Alt i låseservice. Vi er der ikke kun i nødstilfælde. Din låsesmed kbh.

Vi er der altid, når du har brug for det. Dette er vi blandt andet i kraft af vores døgnservice, som er beskrevet ovenfor. Som låsesmed i København beskæftiger vi os dog også med service og reparationer af diverse låse. En sådan serviceaftale eller reparationsaftale med os behøver ikke at være akut, men kan aftales på det tidspunkt, der passer dig bedst. Vi dækkker hele København. Vores erfarne og certificerede låsesmede kører både i København K, København N, København NV, København Ø, København S og København V.

Gratis sikkerhedstjek til private og erhverv, til bolig og virksomhed i hele København og København K.

Vi yder denne service til både private personer men også til erhvervspersoner. Faktisk er der mulighed for, at vi kommer hen i dit firma og gennemgår alle låse og sikkerhedsforanstaltninger for at finde ud af, hvordan din sikkerhed eventuelt kan optimeres. Ved et sådant sikkerhedstjek til firmaet behøver du ikke at tage pungen op af lommen. Som en ekstraordinær service kan du nemlig få et gratis sikkerhedstjek af EH-låseservice, din låsesmed i København.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

3 + 12 =