Låsesmed i Amager

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Har du adresse eller forretningsadresse på Amager?

Og står du og skal have monteret nye låse i huset eller firmaet? Det kan være, at du netop har bygget et splinternyt hus, eller det kan være, at et indbrud desværre har gjort, at du er nødsaget til at skifte dine låse ud. Hvad enten din situation er den ene eller den anden, så er EH-låseservice din låsesmed på Amager.

24 timers service

Som din låsesmed på Amager kan du altid få fat i os. For man ved jo aldrig, hvornår der indtræder en hændelig begivenhed, som kræver låsesmedens hjælp. Derfor kan du ringe til os på ethvert tidspunkt af døgnet. Vi kan være ved din adresse på Amager inden for en halv time efter, at du har kontaktet os. Så hvis vinterkulden er på banen, så skal du ikke være bange for at stå ude i kulden i længere tid end højest nødvendigt.

Professionel montering af nye låse på Amager

Vi er der ikke kun i nødsituationer. Vi kan også bestilles til at udføre en opgave. Det kan eksempelvis være, hvis du står i den situation, at du skal have monteret nye låse. Det kan enten være i firmaet, hvor sikkerheden skal optimeres, eller det kan være hos dig selv privat, hvor du eksempelvis også vil have optimeret sikkerheden.

Når du vælger os som din låsesmed på Amager, så kan du altid være sikker på at få tilbudt de allerbedste produkter. Vi har specialiseret os i Ruko låsesystemer, fordi vi synes, at de er markedets bedste. Derfor er det også disse produkter, som vi tilbyder dig som kunde. Og naturligvis er det muligt at få specialiseret låsesystemerne, så de er helt i overensstemmelse med dine behov og ønsker til låse og sikkerhedsforanstaltninger.

En montering af nye låse kan være en god idé i den situation, hvor dine husdøre generelt er udstyret med ældre låse. Disse er formentligt ikke noget nær så sikre, som de nye låsesystemer, der laves den dag i dag. Og netop af den grund, kan det være en rigtig god idé at få monteret nye låse. Og det er helt forståeligt, hvis du ikke er helt sikker på, hvorvidt dine låse er sikre nok. I det tilfælde, at du ønsker at få dette tjekket, så skal du endelig bare kontakte os.

Gratis sikkerhedstjek

Vi tilbyder nemlig at lave et gratis sikkerhedstjek af din bolig, hvor vi gennemgår hele boligen for at finde ud af, om, og i hvilken grad, boligens sikkerhed kan optimeres. Dette tilbyder vi desuden også til firmaer. For ligesom ved private boliger, så er det også helt essentielt, at firmaets låse er up-to-date, så de er sikre. Også her kan vi være behjælpelige i tvivlstilfælde. Vi kan nemlig udføre et gratis sikkerhedstjek for firmaet. Dette er en del af den service, som vi tilbyder vores kunder. Hvis der ikke er noget at komme efter, så har du ikke mistet en krone, men er blot blevet bekræftet i, at sikkerheden er i top. Og hvis sikkerheden bør optimeres, så er vi behjælpelige med de bedste og mest sikre løsninger.

Låsesmed på Amager

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

15 + 1 =