Låsesmed i Gentofte

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

EH Låseservice – din låsesmed Gentofte med hurtig udrykning indenfor 30 minutter

Står du med et akut behov for en låsesmed Gentofte, kan du trygt stole på, at EH Låseservice kan løse opgaven. Vi garanterer, at kunne være fremme indenfor 30 minutter, så du hurtigt kan få adgang til din bolig eller din bil igen. Vi har billige priser på alle former for låseopgaver: Omkodning af låse, oplukning af lås til bolig eller bil, udskiftning af låse og montage af låse.

Søger du en låsesmed Gentofte, er EH Låseservice et oplagt valg. Vi har mere end 15 års erfaring indenfor alle typer låseopgaver, og vi løser låseopgaver for både private og virksomheder. Vi har døgnvagt, så du kan altid komme i kontakt med os. Ring til os på telefon 27 97 46 23 eller send en mail til info@eh-laasesmed.dk. Vi kører ud som låsesmed Gentofte i hele København og i Nordsjælland. EH Låseservice er din låsesmed Gentofte.

Hvad koster en låsesmed Gentofte? Se vores attraktive priser her

Alle vores priser er fair og konkurrencedygtige – det garanterer vi. Står du og har låst dig selv ude fra din bolig, dit kontor eller måske din bil, så koster en oplukning af enten bolig eller bil 495 kr. Og husk, at vi kan være fremme indenfor 30 minutter. Ønsker du en reparation af låse, så tilbyder vi også denne service. Priserne starter ved 495 kr. Vi kan også komme ud og give et uforpligtende tilbud på omkodning af låse (priser fra 600 kr. inkl. 3 nøgler) eller montage af låse fra 1400 kr. Ring og lad os tale om dit behov. Vi kommer gerne ud og laver en vurdering samt et uforpligtende tilbud på opgaven. Kontakt os og lad os sammen se på, hvad der skal til, for at gøre din bolig eller dine firmalokaler så sikret mod indbrud som overhovedet muligt. Det er en god investering.

Hvem skal jeg vælge som låsesmed Gentofte? EH Låseservice er et godt bud

Med vores mere end 15 års erfaring, tør vi godt love, at vi løser alle låseopgaver hurtigt, effektivt og til billige priser. Vi hjælper både private og erhverv, og ingen opgave er for stor for os. Når vi kommer ud og laver en vurdering af låse, kigger vi altid på sikkerheden. Kan du bevare dine nuværende låse og samtidig have en høj sikkerhed mod indbrud, eller kræver det en udskiftning af låse, for at sikkerheden er i top? Du kan trygt stole på, at vi altid vægter sikkerheden højest. Ofte er det nok at omkode låsene, og det kan vi klart anbefale, at du får gjort, hvis du er flyttet i en ny bolig eller er rykket ind på et nyt kontor. Så har du sikkerhed for, at ingen andre kan låse sig ind i dine lokaler. Og det er tilmed også en billigere løsning end at udskifte låsene. Med EH Låseservice som din låsesmed Gentofte, kan du være helt sikker på, at sikkerheden er i top, når vi har gennemgået, udskiftet, repareret eller omkodet dine låse.

Låsesmed i Gentofte

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

7 + 9 =