Låsesmed i Virum

Vi har døgnvagt, hurtig udrykningen inden for 30 minutter og billige priser. Vi har 15 års erfaring og kunderne giver os topkarakter.

  • Oplukning låse fra 495kr
  • Omkodning af låse fra 600kr + 3 nøgler
  • Bil oplukning fra 495kr
  • Reparation af låse fra 495kr
  • Montage af låse fra 1400kr

Vores kunder siger Fremragende Låsemed med 5 stjerner på Trustpilot Vi lever af glade og tilfredse kunder.

Bor du i Nordsjælland og har brug for en låsesmed Virum? Kontakt EH Låseservice

Vi yder hurtig hjælp, hvis du har låst dig ude af dit hjem, dit kontor eller din bil. Vi kan være fremme indenfor 30 minutter, og klarer alle opgaver indenfor låseservice. Vi har billige priser på alle vores ydelser indenfor låseservice, så har du brug for en låsesmed Virum, så kontakt os. Vi sidder klar ved telefonerne hver dag døgnet rundt på 27 97 46 23. Så uanset hvornår uheldet opstår, så er hjælpen nær med din låsesmed Virum.

Har du tænkt over om dine låse er sikre? Lad din låsesmed Virum lave et gratis sikkerhedstjek

Mange af os bor i huse eller lejligheder, som har de oprindelige døre og dermed sikkert også de oprindelige låse. Det kan være fint nok, men nogle gange er låsene så gamle, at de ikke er sikre nok til at modstå et indbrud. Derfor bør du lade din lokale låsesmed Virum lave et sikkerhedstjek. Vi kommer ud til private og erhverv i hele København og Nordsjælland, og gennemgår dine låse. Vi vurderer, om det er tilstrækkeligt, at reparere låsene, eller om der skal en udskiftning af lås til. Er du lige flyttet i nyt hus, lejlighed eller ind i et nyt kontorlokale, så kan det være en god idé, at få alle dine låse omkodet. På den måde sikrer du dig, at andre, som eventuelt har en nøgle til din ejendom, kan låse sig ind. Ring til os og lad os tale om de muligheder der er. Læs længere nede om priser på låseservice.

Hos EH Låseservice, din låsesmed Virum, anbefaler vi Ruko låse

Gennem vores mere end 15 år indenfor låsebranchen, har vi stiftet bekendtskab med mange forskellige låsesystemer, og er ikke i tvivl om at, et Ruko låsesystem giver dig den bedste sikring af dit hjem. Ruko låse er kendt for deres alsidighed og robusthed, og med et låsesystem fra Ruko, kan du være sikker på, at du har et system, som holder i mange år, og som ikke mindst sikrer dig mod indbrud. Vi har hjulpet mange, både private og erhvervsdrivende, med at få optimeret deres låse, så de kan sove godt og trygt om natten, velvidende, at deres låse er helt up-to-date hvad angår sikkerhed. Ring til os på 27 97 46 23 og hør nærmere.

Hvad koster en låsesmed Virum? Her er nogle priseksempler på vores låseservices

Vores services inkluderer alt indenfor låse til billige priser: oplukning af låse fra 495 kr., omkodning af låse fra 600 kr. (dette inkluderer 3 stk. nøgler), biloplukning fra 495 kr, reparation af låse fra 495 kr. og montage af låse fra 1400 kr. Vi tilbyder altid den mest optimale løsning til vores kunder. Med din låsesmed Virum kan du trygt stole på, at vi ikke siger, at du skal vælge den dyre løsning og få udskiftet alle dine låse, hvis det er tilstrækkeligt, at nøjes med at reparere eller omkode låsene. Vi ser altid på, hvilken løsning, der giver dig den højeste sikkerhed. Ring til din låsesmed Virum og få et gratis og helt uforpligtende tilbud.

Låsesmed i København

Mangler du en låsesmed?

Og skal det gå hurtigt, gøres ordentligt og være til en billig pris? Ring nu!

Vi har billige priser

+2.000 glade kunder

Akut døgnvagt (24/7)

Udtalelser

Vi samler tilfrese kunder og står klar til også at hjælpe dig

Se vores flotte anmeldelser her.

Derfor vælger kunderne os

Og det kan du også forvente, når du vælger os.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har et lille team af dygtige og stabile kollegaer, der altid står klar til at yde vores bedste for dig.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag at vi holder hvad vi lover dig, og at vi kommer til aftalt tid, hurtigt.

Ja tak, send mig et tilbud

Få et uforpligtende tilbud i dag

Udfyld nedenstående formular med dine informationer og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med et fuldstændigt uforpligtende tilbud. Vi vender retur inden for ganske kort tid.

5 + 12 =